Skip to content

Yli 20 vuotta kokemusta IT-omaisuudenhallinnasta

Meillä on yli 20 vuoden kokemus pitkälle automatisoidusta IT-omaisuudenhallinnasta. Tunnemme IT-omaisuudenhallinnan arvoketjuun liittyvät toimittajat ja palveluoperaattorit sekä tietojärjestelmät. Olemme olleet tekemässä laajoja IT-laiteomaisuudenhallinnan kokonaisuuksia, jossa toimialan koko arvoketju on tullut tutuksi.

Missiomme on optimoida asiakkaan IT-laitteiden elinkaarikustannukset, maksimoida IT-laiteinvestoinneista saatava hyöty ja minimoida laitteiden aiheuttamaa haitta ympäristölle.

Olemme kehittäneet uniikin IT-omaisuuden hallintamallin, jonka ytimessä on IT-omaisuudenhallinnan datatoimitusketjun syvällinen hallinta sekä meidän kehittämä prosessi- ja palvelumalli IT-laiteomaisuudenhallintaan. Mallia on sovellettu myös ohjelmisto-omaisuuden hallintaan.

Tiimiämme yhdistää kunnianhimo korkeaan asiakastyytyväisyyteen, mikä näkyy asiakaskokemusmittauksiemme erinomaisissa tuloksissa.

Optimo Systems Oy (Y-tunnus: 3366095-3) on osa Netumin yritysperhettä. Optimo Systems Oy:n liiketoiminta käynnistyi 1.7.2023, kun Netum DUX -liiketoiminta siirtyi Optimo Systems Oy:lle apporttiluovutuksena.

Asiasta lisää Netum Group Oyj:n yhtiötiedotteesta: https://www.netum.fi/ajankohtaista/yhtiotiedotteet/?publicationId=01814a6d-3640-4954-b621-63605e77f9af

Ajankohtaista

Ajankohtaista

Elinkaari hallintaan - ei enää katoavia IT-laitteita

Olen parinkymmenen vuoden urani aikana seurannut, miten organisaatiot käyttävät satoja tuhansia tai miljoonia euroja IT-palveluhallinnan kehitykseen ja järjestelmään, johon kuuluu yhtenä osana myös...

Lue lisää
Kadonneita laitteita kaapissa

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä lomakkeella, niin otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman pian. Kerro meille, mikä on paras aika ja kanava ottaa sinuun yhteyttä.